Luchtbehandeling

Luchtbehandeling op maatLuchtbehandelingunits, van klein tot groot, vormen de basis van het Auerhaan-programma.

De COMPO, voorzien van TAC-technologie, is leverbaar tot een luchthoeveelheid van 8.000 m³/h.

Met de CT tot 100.000 m³/h kunnen we op basis van de door u gestelde eisen en specificaties een unit naar wens samenstellen.

De LCO wordt veel toegepast in de retail voor de wat kleinere luchthoeveelheden en plafondmontage.

De ALB is een standaard unit, in diverse capaciteiten leverbaar, en is te voorzien van een verwarmingseenheid.

De KWL-HygroBox is een actieve bevochtigingsunit, die u kunt inpassen in nieuwe of bestaande ventilatiesystemen met warmteterugwinning.

 

COMPO - luchtbehandelingsunits - luchtbehandelingDankzij enerzijds de TAC-technologie, standaard in de COMPO, en anderzijds de standaardisatie van de verschillende modules van onze luchtbehandelingsunits, kunnen wij u een compleet standaard programma luchtbehandelingsunits aanbieden die "op maat" kunnen worden samengesteld, voor luchtcapaciteiten tot en met 8.000 m³/h.

CT - luchtbehandelingsunits - luchtbehandelingAuerhaan levert luchtbehandelingsunits op maat met luchtcapaciteiten van 1.000 tot 100.000 m³/h. Units die op basis van door u gestelde eisen en specificaties én de specifieke situatie ter plaatse worden samengesteld. Wij zijn nagenoeg onbegrensd in onze mogelijkheden. En dat is bijzonder.

De CT luchtbehandelingsunits kunnen worden samengesteld in maar liefst 32 bouwgrootten.

De LCO - recirculatieunits zijn ontworpen voor koel- of verwarmingstoepassingen (met water of elektriciteit), waarbij het toestel geplaatst kan worden boven een verlaagd plafond en de geconditioneerde lucht direct verspreid kan worden naar de toevoerroosters.

Topkwaliteit in compacte behuizing!

ALB - buitenluchtbox - luchtbehandelingDe Helios buitenluchtboxen ALB zijn ontworpen om direct in het kanaal te worden gebouwd en zorgen voor de gecontroleerde toevoer van gefilterde, voorverwarmde buitenlucht. Speciaal ontworpen geluidsisolerende omkastingen en geluidarme radiaalventilatoren zorgen ervoor dat van de buitenluchtbox zo goed als niets te horen is.

Als branchespecialist voor luchtbehandelingssystemen creëert Helios met de Hygrobox een compleet nieuwe klimaatervaring. De actieve luchtbevochtiging, ontworpen voor ventilatiesystemen in woningen en kantoren, zorgt met een relatieve luchtvochtigheid van 50% bij een luchttemperatuur van 21°C voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in alle ruimten.

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: