KWL - HygroBox

Als branchespecialist voor luchtbehandelingssystemen creëert Helios met de Hygrobox een compleet nieuwe klimaatervaring. De actieve luchtbevochtiging, ontworpen voor ventilatiesystemen in woningen en kantoren, zorgt met een relatieve luchtvochtigheid van 50% bij een luchttemperatuur van 21°C voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in alle ruimten.

HygroBox - luchtbevochtigingDroge lucht heeft een negatieve invloed op onze gezondheid en ons welzijn. De slijmvliezen drogen uit, we zijn meer vatbaar voor ziektes en mensen met aanleg voor allergieën hebben het zwaar te verduren. Daarnaast zorgt een te lage luchtvochtigheid voor elektrostatische oplading en meer stof in de lucht. Kostbare schades aan meubilair en apparatuur zijn geen zeldzaamheid.

Een ideale, relatieve luchtvochtigheid is dus cruciaal voor een gezond en comfortabel leefklimaat. Het verkort de levensduur van bacteriën en virussen, versterkt het immuunsysteem en vermindert de hoeveelheid stof en elektrostatische ontladingen.

Kortom, met de HygroBox van Helios creëert u het hele jaar door een gezonde luchtvochtigheid dankzij natuurlijke verdamping.

 

KWL - HygroBox documentatie

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: