Nieuws

Nieuwe generatie Swegon GOLDNaast de kleur en afwerking van de nieuwe generatie GOLD units is het ontwerp van de omkasting op verschillende punten aangepast om de luchtdichtheid te verhogen en koudebruggen verder te elimineren, opdat energieverliezen tot een minimum worden beperkt. In de omkasting zit een compleet nieuw ontwikkeld productplatform, waardoor veel meer instelmogelijkheden en instelcombinaties mogelijk zijn in vergelijking met de voorgaande productgeneraties. Hierbij wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit, het prestatieniveau en energie-efficiency die de afgelopen twee decennia zo kenmerkend zijn geweest voor de GOLD-serie.

Swegon hoteloplossingenVoor hotelgasten is een goede nachtrust een belangrijke eis waaraan moet worden voldaan. Indien het hotel aan de verwachtingen van de gasten voldoet of deze verwachtingen zelfs overtreft, dan komen ze graag terug naar het hotel. Met de systeemoplossingen van Auerhaan / Swegon kunt u hieraan een positieve bijdrage leveren. De hoteloplossingen van Auerhaan / Swegon zorgen voor een optimaal binnenklimaat met een zo laag mogelijk energieverbruik.

HRtotal Up WTW-units - warmteterugwinningAuerhaan introduceert een compleet nieuwe serie warmteterugwinunits met een luchtcapaciteit van 100 tot 15.000 m3/h, de Total-serie. Deze serie is een aanvulling op het bestaande programma. De Global, Flat en Mural blijven ook gewoon leverbaar. Met de nieuwe Total-serie zijn veel grotere luchtcapaciteiten mogelijk.

Samenwerking SwegonWij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Swegon Zweden in Auerhaan Klimaattechniek een betrouwbare partner heeft gevonden voor het vertegenwoordigen van de Swegon-producten en systeemoplossingen op de Nederlandse markt.

Voor Auerhaan Klimaattechniek zijn de Swegon-producten een prachtige aanvulling op het bestaande leveringsprogramma. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met de Swegon-organisatie.

HRflat 600 warmteterugwinunit - WTWSamen met fabrikant Lemmens is Auerhaan zich zeer bewust van de uitdagingen rond energieoptimalisatie. Als eerste bracht Auerhaan ventilatoren op de Nederlandse markt met ECM (gelijkstroom) motoren, waarmee Auerhaan ver voor liep. Dit is inmiddels 15 jaar geleden en Auerhaan voldoet hierdoor dus al zeer lang aan de nieuwe ERP 2013/2015 energienormen.

Nieuws