Axiaal

Axiaal ventilatoren

Auerhaan heeft een breed programma van verschillende fabrikanten, als het gaat om axiaalventilatoren. Gedeeltelijk worden de producten in eigen huis geassembleerd en gedeeltelijk zijn dit complete producten van gerenommeerde Europese fabrikanten. Wij noemen u onder andere Helios en FläktWoods.

Veel producten zijn verkrijgbaar met standaard ventilatoren alsook met de energiezuinige gelijkstroomventilatoren. Wij durven te zeggen, dat wij met het fabrikaat Helios op het gebied van gelijkstroomventilatie koploper zijn in de markt. Ontdek wat uw voordeel kan zijn!

Deze ventilatoren zijn tevens leverbaar in een explosie-vrije uitvoering (ATEX).

 

Auerhaan levert een breed programma industriële axiaal ventilatoren voor ventilatie- en speciale toepassingen. De ventilatoren zijn speciaal ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden te kunnen werken en zijn leverbaar in diameters van 250 tot 1.600 mm (luchthoeveelheid 100 tot 150.000 m³/h).

 

Eigenschappen

  • de waaier heeft nauwkeurig vormgegeven bladen, gebruikmakend van de meest moderne stromingstechniek

Deskundigheid in aerodynamica

Als een van de vooraanstaande Europese ventilatorproducenten maakt Helios steeds weer indruk op haar klanten door een buitengewoon breed programma axiaalventilatoren in alle druk- en capaciteitsgebieden. Het is dus niet vreemd dat wereldwijd afnemers met vertrouwen deze ventilatoren toepassen in installaties.

Het programma axiaalventilatoren omvat vier soorten

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: