Buis- & kanaal

Buis- en kanaalventilatoren

Auerhaan heeft een breed programma van verschillende fabrikanten, als het gaat om buis- en kanaalventilatoren. Gedeeltelijk worden de producten in eigen huis geassembleerd en gedeeltelijk zijn dit complete producten van gerenommeerde Europese fabrikanten. Wij noemen u onder andere Helios.

Veel producten zijn verkrijgbaar met standaard ventilatoren alsook met de energiezuinige gelijkstroomventilatoren. Wij durven te zeggen, dat wij met het fabrikaat Helios op het gebied van gelijkstroomventilatie koploper zijn in de markt. Ontdek wat uw voordeel kan zijn!

 

AXC - buisventilatoren - ventilatorenDe AXC-serie kanaalventilatoren zijn ontwikkeld voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door toepassing van een centrifugale waaier met achterovergebogen schoepen wordt een hoge efficiency bereikt bij een laag geluidsniveau.

Kenmerken

  • Leverbaar in kunstof en metaal
  • Breed toepassingsgebied met hoog rendement
  • Eenvoudige installatie

Helios MultiVent - buisventilator - ventilatorenMet een volumecapaciteit van 200 tot 2.500 m³/h en een drukwaarde van meer dan 1.000 Pa (bij tweetraps configuraties) is de Helios standaard MultiVent geschikt voor ventilatie van allerlei kleine tot middelgrote ruimtes.

 

MultiVent buisventilatoren – zo slank als het kanaal zelf!

InlineVent kanaalventilatoren bieden de voordelen van axiale soorten zoals rechtlijnig stromingsverloop, eenvoudige, goedkope installatiewijze en de capaciteits-karakteristieken van hogecapaciteits-radiaalventilatoren.

 

Belangrijke redenen spreken voor deze apparaten

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: