Verwarming / Ventilatie

Verwarming / Ventilatie

Auerhaan heeft een breed programma van verschillende fabrikanten, als het gaat om ventileren en verwarmen. Gedeeltelijk worden de producten in eigen huis geassembleerd en gedeeltelijk zijn dit complete producten van gerenommeerde Europese fabrikanten. Wij noemen u onder andere Lemmens, Helios en FläktWoods.

Veel producten zijn verkrijgbaar met standaard ventilatoren alsook met de energiezuinige gelijkstroomventilatoren. Wij durven te zeggen, dat wij op het gebied van gelijkstroomventilatie koploper zijn in de markt. Ontdek wat uw voordeel kan zijn!

 

Boxventilatoren zijn er in veel variëteiten, voor montage binnen alsook buiten. In sommige gevallen is de lucht niet schoon, maar vet of erg vochtig. Ook dan bent u bij Auerhaan op het goede adres en zult u de geschikte ventilator kunnen vinden.

Leverbare modellen zijn: CUBUS van het fabrikaat Lemmens, GigaBox en MegaBox van het fabrikaat Helios.

CUBUS boxventilator - Lemmens
GigaBox boxventilator - Helios
MegaBox boxventilator - Helios

 

Dakventilatoren worden onder andere toegepast in de utiliteitbouw en de industrie. Afhankelijk van de toepassing kunnen verschillende ventilatoren worden ingezet. U zult bij Auerhaan voor elke toepassing de meest optimale oplossing kunnen selecteren.

Leverbare modellen zijn: PDA uitgerust met ventilatoren van het fabrikaat Lemmens, STEF van het fabrikaat FläktWoods en RD van het fabrikaat Helios.

PDA dakventilatoren - Lemmens
STEF dakventilatoren - FläktWoods
RD dakventilatoren - Helios

 

AE - luchtverwarmers - verwarming / ventilatieWat telt in een verwarmingssysteem, is om overal in de ruimte op een comfortabele manier de gewenste temperatuur te bereiken. Om dat resultaat te verkrijgen, hebben de axiale luchtverwarmers een hoge mengingsfactor nodig, men installeert een groter aantal toestellen, en dikwijls ook speciale “hoge inductie” roosters. Dit zijn dure onesthetische, lawaaierige en oncomfortabele oplossingen. Dit alles is overbodig bij de “centrifugale” toestellen, die men op enkel het benodigde vermogen kan selecteren!

AIRA - luchtgordijnen - verwarming / ventilatieAuerhaan biedt een complete serie luchtgordijnen aan van 1 tot 2,5m breedte die aan een grote marktvraag voldoet en die bestaat uit twee lijnen:

  • C, de "Commercial Line"
  • I, de "Industrial Line"

 

12/24 Volt - verwarming en ventilatieNaast het uitgebreide leveringsprogramma voor toepassing in gebouwen, heeft Auerhaan ook een uitgebreid programma ventilatie-, verwarmings- en airconditioningsunits met een aansluitspanning van 12 of 24 Volt dc. De producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden onder andere toegepast in de automotive industrie en de jachtbouw.

Verwarming

Op het gebied van kant-en-klare verwarmingsunits bestaat een grote keuzemogelijkheid. De keuze wordt onder andere bepaald door de benodigde luchtcapaciteit, verwarmingscapaciteit en de toepassing, zoals aansluiting op een luchtverdeelsysteem of direct uitblazend. Het programma omvat elf verschillende modellen met een verwarmingscapaciteit van 2,1 tot 19 kW.

Meettechniek en regeltechniek - verwarming / ventilatieVoor een optimale werking van ventilatoren biedt Helios een zeer uitgebreid programma meet-, regel- en sturingsapparaten. Belangrijk en noodzakelijk, omdat ventilatiesystemen aanpassing vragen in geval van bijvoorbeeld wijziging in het gebruik van ruimten, waardoor de luchtkwaliteit verslechtert of door temperatuurwisselingen.

Comfortabel en energiebesparend geregeld

Ontdek welke voordelen u door inbouw en het gebruik van Helios meet-, regel- en sturingsapparaten kunt behalen!

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: