12/24 V - ventilatoren

12/24 Volt - verwarming en ventilatieNaast het uitgebreide leveringsprogramma voor toepassing in gebouwen, heeft Auerhaan ook een uitgebreid programma ventilatie-, verwarmings- en airconditioningsunits met een aansluitspanning van 12 of 24 Volt dc. De producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden onder andere toegepast in de automotive industrie en de jachtbouw.

Verwarming

Op het gebied van kant-en-klare verwarmingsunits bestaat een grote keuzemogelijkheid. De keuze wordt onder andere bepaald door de benodigde luchtcapaciteit, verwarmingscapaciteit en de toepassing, zoals aansluiting op een luchtverdeelsysteem of direct uitblazend. Het programma omvat elf verschillende modellen met een verwarmingscapaciteit van 2,1 tot 19 kW.

De behuizing van de units is vervaardigd van het sterke polyamide PA6, glasvezel versterkt. De warmtewisselaar wordt gevoed door warm water, aangesloten op bijvoorbeeld het koelwatersysteem van de motor of een centraal verwarmingssysteem. Een andere optie is verwarming op thermische olie.

 

Ventilatie

Het ventilatorprogramma is zeer uitgebreid. Zo zijn er enkel aanzuigende centrifugaal ventilatoren, dubbel aanzuigende centrifugaal ventilatoren, centrifugaal ventilatoren voorzien van twee waaiers aangedreven door één elektromotor, axiaal ventilatoren en dakventilatoren.

De luchtcapaciteiten variëren van 100 m³/h tot 2.050 m³/h. De ventilatorbehuizingen zijn evenals de verwarmingsunits vervaardigd van het sterke polyamide PA6, glasvezel versterkt.

Luchtmonden, luchtroosters en luchtslangen

Om het programma te completeren beschikt Auerhaan Klimaattechniek over een breed programma luchtmonden en luchtroosters inclusief de benodigde luchtslangen voor diverse toepassingen. Het programma bestaat uit ontwasemingsluchtmonden, ronde luchtmonden, rechthoekige luchtmonden en luchtroosters in diverse afmetingen, al of niet voorzien van een instelmogelijkheid qua luchtrichting en/of open-dicht-modus. De roosters zijn vervaardigd van hoogwaardig hittebestendig kunststof.

 

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: