Box-ventilatoren

Box-ventilatoren

Box-ventilatoren zijn er in veel variëteiten, voor montage binnen alsook buiten. In sommige gevallen is de lucht niet schoon, maar vet of erg vochtig. Ook dan bent u bij Auerhaan op het goede adres en zult u de geschikte ventilator kunnen vinden.

Leverbare modellen zijn: CUBUS van het fabrikaat Lemmens, GigaBox en MegaBox van het fabrikaat Helios.

 

CUBUS - boxventilatoren - verwarming / ventilatieDe CUBUS-design ventilatie-units van Auerhaan zijn voorzien van een aansluiting voor ronde kanalen. Alle panelen van de dubbelwandige CUBUS-units zijn onderling uitwisselbaar en demonteerbaar, zodat u de unit kunt monteren in de voor u ideale positie.

De CUBUS-serie onderscheidt zich enerzijds door zijn technische eigenschappen: de kwaliteit van de ventilator, het lage geluidsniveau en de vormgeving. Maar ook de ruime keuze en korte levertijd kunnen voor u de doorslag geven!

GigaBox - radiaalventilatoren - verwarming / ventilatieDe GigaBox is een robuuste ventilatiebox geschikt voor vele toepassingen. De frameconstructie bestaat uit aluminium kokerprofielen, de panelen zijn dubbelwandig - met een dikte van 20 mm - uit verzinkt plaatstaal, geluid- en warmtegeïsoleerd met een niet brandbare mineraalwol tussen de panelen. Zuigzijdig is de box voorzien van een inlaatconus voor een optimale aanstroming van de lucht. Perszijdig is de unit standaard voorzien van een verloop vierkant naar rond, voor een aërodynamische uitstroming. Flexibele manchetten voor reductie van trillingsoverdracht en hijsogen voor een eenvoudige montage maken de box compleet.

De GigaBox is leverbaar met standaard motoren alsook in een gelijkstroomversie, de Helios ECgreenVent. In totaal zijn er zeventien verschillende modellen leverbaar met capaciteiten van 1.000 tot 19.000 m³/h.

Helios MegaBox radiaalventilatoren - verwarming / ventilatieDe MegaBox is een robuuste ventilatiebox geschikt voor vele toepassingen, zeker ook als hij wordt ingezet onder “slechte” omstandigheden. Typische toepassingen zijn het afzuigen van vuile, vette, hete (tot +100˚C) alsook vochtige lucht. Dus echt uitermate geschikt industriële toepassingen, waar een beetje meer van de ventilator wordt gevraagd. Daar waar rekening moet worden gehouden met incidenteel optredend explosiegevaar zijn er explosieveilige modellen beschikbaar van 1.000 tot 5.000 m³/h (ATEX).

De MegaBox is leverbaar met standaard motoren alsook in een gelijkstroomversie, de Helios ECgreenVent. In totaal zijn er veertien verschillende modellen leverbaar met capaciteiten van 200 tot 6.000 m³/h.

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: