Dak-ventilatoren

Dak-ventilatoren

Dak-ventilatoren worden onder andere toegepast in de utiliteitbouw en de industrie. Afhankelijk van de toepassing kunnen verschillende ventilatoren worden ingezet. U zult bij Auerhaan voor elke toepassing de meest optimale oplossing kunnen selecteren.

Leverbare modellen zijn: PDA uitgerust met ventilatoren van het fabrikaat Lemmens, STEF van het fabrikaat FläktWoods en RD van het fabrikaat Helios.

 

PDA - kunststof dakventilatoren - verwarming / ventilatieDe kunststof dakventilatoren van Auerhaan kunnen in elke gewenste situatie worden toegepast. Ze zijn uitermate geschikt voor afzuiging via een kanalensysteem, voor lokale toevoer van verse lucht of om eventueel een ruimte in onder- of overdruk te brengen. De PDA - kunststof dakventilatoren zijn leverbaar in verschillende bouwgrootten, waarmee een luchtdebiet van 250 tot max. 5.000 m3/u bereikt kan worden.

Helios RD - horizontale dakventilatoren - verwarming / ventilatieHelios’ brede programma gelijkstroom-dakventilatoren en de daarbij passende range accessoires bieden voor elke toepassing de gewenste oplossing. De horizontaal uitblazende radiaal-dakventilatoren RD ECgreenVent zijn leverbaar met luchtcapaciteiten van 2.200 tot 8.360 m³/h! Geschikt voor luchtaanvoertemperaturen tot +40°C.

Robuust uitgevoerd: uiterst corrosie- en weerbestendig. De Helios accessoires zijn perfect afgestemd op de ECgreenVent-dakventilatoren en maken de totaaloplossing helemaal compleet.

FläktWoods STEF - verticale dakventilatoren - verwarming / ventilatieFläktWoods is marktleider op het gebied van dakventilatoren, met name in de Scandinavische landen. Auerhaan, al jaren de alleenvertegenwoordiger van FläktWoods, levert op de Nederlandse markt de “Roofmaster” dakventilatoren van FläktWoods.

Het woord zegt het al, een krachtige dakventilator met een hoog comfortniveau. Geluidsarm, eenvoudig te installeren en de scharnierbare constructie vereenvoudigt servicewerkzaamheden.

De leverbare luchtcapaciteit loopt tot circa 18.000 m³/h. Om de diverse capaciteiten te kunnen leveren zijn zeven modellen beschikbaar. Door de robuuste constructie is een lange levensduur gewaarborgd bij toepassing in alle klimaten en weersomstandigheden.

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: