PDA - kunststof

PDA - kunststof dakventilatoren - verwarming / ventilatieDe kunststof dakventilatoren van Auerhaan kunnen in elke gewenste situatie worden toegepast. Ze zijn uitermate geschikt voor afzuiging via een kanalensysteem, voor lokale toevoer van verse lucht of om eventueel een ruimte in onder- of overdruk te brengen. De PDA - kunststof dakventilatoren zijn leverbaar in verschillende bouwgrootten, waarmee een luchtdebiet van 250 tot max. 5.000 m3/u bereikt kan worden.

 

Ventilatoren

TAC EC gelijkstroom centrifugaal ventilator - erp 2015De PDA-serie dakventilatoren is uitgerust met direct gedreven centrifugaal-ventilatoren. Hierdoor behoort het vervangen van V-snaren tot het verleden! De PDA-serie dakventilatoren wordt standaard geleverd met een twee-polige werkschakelaar, die aan de buitenzijde van de dakkap is gemonteerd. Uiteraard kunnen ook de gelijkstroom TAC (Total Airflow Control) ventilatoren van Lemmens toegepast worden. Naast hun compacte bouwvorm zijn deze ventilatoren voorzien van een microprocessor-gestuurde toerenregeling. Hiermee wordt het luchtdebiet op een constante waarde, onafhankelijk van het drukverschil geregeld. Door toepassing van de TAC-technologie worden honderden toepassingen op een eenvoudige manier mogelijk gemaakt. Denk daarbij aan het regelen van een constante onder- of overdruk in een bepaalde ruimte, centrale afzuiging van een individueel ventilatie-systeem in bijvoorbeeld een flatgebouw, toepassing van een nachtverlaging, het op afstand beheren van de ventilatoren via een modem. U hebt met de TAC-technologie dus oneindig veel mogelijkheden. Met ventilatoren voorzien van gelijkstroommotoren (TAC-technologie) zijn besparingen mogelijk van 50% op het elektriciteitsverbruik.

 

Robuuste kunststof dakventilatoren en dakkappen

Door de goede weersbestendigheid van onze polyester dakventilatoren en dakopstanden, zijn ze ook geschikt om alleen als dakkap te fungeren. Hiermee hebt u een eenvoudige, maar doeltreffende dakdoorvoer, als uitbreiding op uw luchtbehandelingsinstallatie!

 

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: