RD - horizontaal

Helios RD - horizontale dakventilatoren - verwarming / ventilatieHelios’ brede programma gelijkstroom-dakventilatoren en de daarbij passende range accessoires bieden voor elke toepassing de gewenste oplossing. De horizontaal uitblazende radiaal-dakventilatoren RD ECgreenVent zijn leverbaar met luchtcapaciteiten van 2.200 tot 8.360 m³/h! Geschikt voor luchtaanvoertemperaturen tot +40°C.

Robuust uitgevoerd: uiterst corrosie- en weerbestendig. De Helios accessoires zijn perfect afgestemd op de ECgreenVent-dakventilatoren en maken de totaaloplossing helemaal compleet.

 

Energiebesparing door gelijkstroomventilatorenEnergiebesparing

In ons vakgebied lag tot voor kort de aandacht primair op besparingen die gerealiseerd konden worden met efficiëntere verwarming van woningen en gebouwen. Maar inmiddels zijn we ons ook bewust dat er flink valt te besparen op gebouwtechnische systemen voor luchtbehandeling. Met Helios ECgreenVent-ventilatoren zet u daarbij een forse stap in de juiste richting. Door gebruik te maken van de ECgreenVent-gelijkstroomtechnologie zijn binnen het variabele toerenbereik besparingen mogelijk tot 50% - bij onbelast draaien van de ventilatormotor kan de besparing nog altijd oplopen tot 30%.

 

Helios ECgreenVent logo'sTerugverdientijd

Toegegeven, een gelijkstroommotor is iets duurder in aanschaf dan een wisselstroommotor. Maar u verdient die extra investering binnen 1 tot 2 jaar volledig terug door:

  • Een lager energieverbruik
  • Een voordelige regeling
  • De veel langere levensduur van gelijkstroommotoren

 

Meer weten over terugverdientijden

Wilt u meer weten over de Helios ECgreenVent-gelijkstroomtechnologie en wat uw besparing kan zijn, klik hier.

 

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: