STEF - verticaal

FläktWoods STEF - verticale dakventilatoren - verwarming / ventilatieFläktWoods is marktleider op het gebied van dakventilatoren, met name in de Scandinavische landen. Auerhaan, al jaren de alleenvertegenwoordiger van FläktWoods, levert op de Nederlandse markt de “Roofmaster” dakventilatoren van FläktWoods.

Het woord zegt het al, een krachtige dakventilator met een hoog comfortniveau. Geluidsarm, eenvoudig te installeren en de scharnierbare constructie vereenvoudigt servicewerkzaamheden.

De leverbare luchtcapaciteit loopt tot circa 18.000 m³/h. Om de diverse capaciteiten te kunnen leveren zijn zeven modellen beschikbaar. Door de robuuste constructie is een lange levensduur gewaarborgd bij toepassing in alle klimaten en weersomstandigheden.

 

Gemakkelijk te monteren en onderhouden

Bij de constructie van de Roofmaster heeft FläktWoods oog gehad voor het comfort van diegenen die de dakventilator moeten inbouwen en onderhouden. De dakventilator kan eenvoudig op de dakopstand gemonteerd worden. De motor is gemakkelijk bereikbaar voor onderhoudswerkzaamheden en bevindt zich buiten de luchtstroom. Door de sterke scharnieren en veiligheidshaken is de ventilator gemakkelijk te openen en zijn de delen binnenin goed bereikbaar. De noodzaak van onderhoud wordt beperkt doordat de schoepen van de waaier achterwaarts gebogen zijn.

 

Breed assortiment

Het brede assortiment biedt vele mogelijkheden. Naast de standaarduitvoering is de Roofmaster-dakventilator ook verkrijgbaar in ATEX-uitvoering en in rookgas-uitvoering.

 

Economisch

Door het lage geluidsniveau, de toerentalregeling die naast het juiste uitgangsvermogen een besparing op energie levert, de aansprekende vorm, de robuuste constructie, de lange levensduur, maar ook door de verwerkte grondstoffen en de uitvoering van de oppervlakken, de gemakkelijke montage en de lage onderhoudskosten haalt u met dit apparaat een dakventilator in huis, die niet alleen het juiste comfort biedt, maar ook een uitstekende rentabiliteit over de hele linie.

 

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: