Schoolventilatie

Stille schoolventilatie met WTW-units - warmteterugwinningMet de speciaal voor scholen ontwikkelde ventilatiesystemen van Auerhaan Klimaattechniek maakt u een eind aan ongezonde klaslokalen. En dat is belangrijk. Onvoldoende ventilatie in klaslokalen zorgt namelijk voor zieke kinderen en leerkrachten, slechtere leerprestaties van scholieren en een lagere productiviteit van leraren.

Een probleem met een oplossing!

Eén van de oorzaken van een slecht binnenmilieu is een te hoge CO2-waarde. Open ramen verlagen soms de hoeveelheid CO2 in de lucht, maar dat betekent nog niet dat de kwaliteit van het binnenmilieu verbetert. Open ramen zorgen in elk geval wel voor overlast van geluid van de omgeving, stank van uitlaatgassen en tocht.

De oplossing is ventileren naar behoefte met een hoog rendement. Een goed ventilatiesysteem is uitgerust met een warmteterugwinunit (WTW) en ventileert alleen op die momenten dat de luchtkwaliteit onvoldoende is. We noemen dat “vraaggestuurd ventileren”.

Onze speciaal voor scholen ontwikkelde ventilatiesystemen zijn CO2-gestuurd, stil, voorzien van een hoogrendement WTW-tegenstroomwisselaar. Het rendement van de installatie ligt rond de 90% zodat naverwarming overbodig is. Lekker zuinig!

Leverbare modellen van onze fluisterstille units

  • individuele systemen per lokaalWTW school-unit voor een enkel lokaal
  • centraal systeem geschikt voor meerdere lokalenWTW school-unit voor meerdere lokalen

 

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: