phone_iphone0320 – 286181

Ontdek de ultieme flexibiliteit van Swegon PARASOL inductie-units

Maak kennis met de PARASOL ZENITH-inductie-units van Swegon, vooral bekend om hun 4-zijdige uitblaas die zorgt voor ongeëvenaarde capaciteiten. Wat u misschien nog niet wist, is dat de PARASOL ZENITH-serie een breed scala aan uitvoeringen en modellen biedt, waardoor er altijd een perfecte oplossing is voor elke situatie.

Met een standaard breedte van 600 mm en lengtes van 600 mm, 1200 mm en 1800 mm passen de PARASOL-units moeiteloos in elk standaard systeemplafond. Nieuw is de stijlvolle design-kit, ideaal voor ruimtes zonder systeemplafonds. Deze kit biedt een elegante oplossing waarbij alle besturings- en regelcomponenten verborgen blijven maar toch eenvoudig toegankelijk zijn voor servicedoeleinden. Daarnaast kan de design-kit worden uitgerust met een coanda-frame om tochtverschijnselen te voorkomen. De designkit, net als de PARASOL-units zelf, is standaard verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat deze naadloos in elk interieur past.

In Nederland worden de Swegon PARASOL inductie-units exclusief verkocht door Auerhaan-klimaattechniek, de officiële partner van Swegon voor al hun luchttechnische producten. Kies voor Swegon PARASOL en ervaar de perfecte balans tussen prestaties, flexibiliteit en design.

augustus 2024

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie