Luchtverdeling

Luchtverdeling

Luchtbehandeling is vitaal voor een gezonde leefomgeving. Zonder frisse, optimaal geconditioneerde lucht kunnen mensen niet goed functioneren. Tegelijkertijd mogen aan- en afvoerroosters geen afbreuk doen aan het interieur. Auerhaan en zijn fabrikanten Koolair en Helios hebben dat goed begrepen.

De roosters en diffusers zijn zowel functioneel als esthetisch verantwoord. Een hele opluchting! De luchtverdeelproducten kunnen in nagenoeg elke denkbare afmeting worden gemaakt. Hoe complex uw vraag ook is, we bedenken er graag het antwoord op.

Koolair - luchtverdelingHelios - luchtverdeling

Plafondroosters - luchtverdelingAuerhaan biedt een zeer divers pakket aan plafondroosters. De roosters kunnen worden toegepast in ruimten waar de hoogte beperkt is, alsook in situaties waarin van grote hoogte lucht de ruimte in gebracht wordt. Vele uitvoeringen zijn beschikbaar met handmatige verstelling, maar ook door verstelling door middel van een motor (via GBS), of automatische verstelling door middel van een thermisch element.

Bijna alle plafondroosters zijn te verkrijgen in de standaard moduul plafond maat (595x595 mm), maar afwijkende maatvoeringen kunnen klantgericht worden geproduceerd, en natuurlijk in de door u gewenste kleurstelling.

De lijnroosters van Koolair zijn zeer innovatief. Binnen deze serie zijn zeer veel verschillende modellen leverbaar. Op basis van debiet, luchttemperatuur en design kan de juiste selectie voor u worden gemaakt.

 

Vloerroosters en wandroosters - luchtverdelingIn het programma van Koolair vindt u verschillende wandroosters. Deze onderscheiden zich in hun design en kunnen in elke door u gewenste kleur worden geleverd.

Het "verre worp-rooster" is één van de specialisaties van Koolair. Wij hebben met Koolair zeer veel ervaring opgedaan met deze speciale roosters. Doordat wij beschikken over verschillende uitvoeringen kunnen wij in elke situatie een passende oplossing bieden.

De vloer- en wandroosters van Koolair worden veelvuldig toegepast. U vindt de roosters terug in de utiliteitbouw, woningen, theaters, bioscopen, college-zalen, e.d.

 

Helios RVM kokerterugslagklepAuerhaan heeft diverse kokerterugslagkleppen, brandkleppen en afsluitlamellen van de fabrikanten Helios en Koolair in het leveringsprogramma.

 

 

 

Koolair Constant volume regelaars / VAV regelaars - luchtverdelingDe nieuwe serie Constant volume regelaars / VAV regelaars van Koolair is zeer betrouwbaar en praktisch. De mechanische constant volumeregelaar houdt het debiet constant op basis van de op de unit ingestelde volumestroom, onafhankelijk van de optredende voordruk en zonder externe energietoevoer. De regelaars zijn voorzien van een schaalverdeling m³/h en kunnen eenvoudig worden ingesteld.

Onderdelen Helios RenoPipe luchtverdeelsysteemMet het unieke RenoPipe-systeem van Helios worden bestaande woningen in korte tijd en tegen lage installatiekosten voorzien van een gezond binnenklimaat. Een paar “klikken”. Dat is ook het enige wat bewoners zullen merken van de installatie van het complete RenoPipe-systeem, inclusief ventilatie en warmteterugwinning!

Vaak worden woningen tijdens renovatiewerkzaamheden bewoond. Met RenoPipe voldoet u eenvoudig aan de speciale eisen die daaruit voortvloeien. Het systeem bestaat uit luchtgeleiding en esthetische behuizing ineen. Zo is plaatsing snel en eenvoudig mogelijk, zonder nawerk en zonder gebruik van specie.

Helios logoVriendelijke vormen, hoogwaardige techniek en praktisch gebruik zijn kenmerkende voordelen van de Helios luchtverdelingsproducten. Het programma omvat o.a.:

  • Afvoerelementen
  • Voorzet-filterelementen
  • Inschuif-geluiddempers
  • Ventilatieventielen
  • Buitenlucht-instroomelementen
  • Ventilatieroosters

Swegon heeft een zeer uitgebreid programma luchtverdeelcomponenten voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat zonder tocht, stil, en met een prachtig design. Uniek is de regeling van Swegon waarbij de regelaar communiceert met alle componenten in het luchtbehandelingssysteem: de luchtbehandelingsunit, de koelunit alsook de luchtverdeelcomponenten.

Luchtverdeling documentatie

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: