Ventilatoren

Ventilatoren

Ventilatoren zijn er in vele soorten en maten. Auerhaan heeft een breed programma van verschillende fabrikanten, als het gaat om ventilatoren. Gedeeltelijk worden de producten in eigen huis geassembleerd en gedeeltelijk zijn dit complete producten van gerenommeerde Europese fabrikanten. Wij noemen u onder andere Lemmens, Helios en FläktWoods.

Veel producten zijn verkrijgbaar met standaard motoren alsook met de energiezuinige gelijkstroommotoren. Wij durven te zeggen, dat wij op het gebied van gelijkstroomventilatie koploper zijn in de markt. Ontdek wat uw voordeel kan zijn!

 

Auerhaan heeft een breed programma van verschillende fabrikanten, als het gaat om axiaalventilatoren. Gedeeltelijk worden de producten in eigen huis geassembleerd en gedeeltelijk zijn dit complete producten van gerenommeerde Europese fabrikanten. Wij noemen u onder andere Helios en FläktWoods.

Veel producten zijn verkrijgbaar met standaard ventilatoren alsook met de energiezuinige gelijkstroomventilatoren. Wij durven te zeggen, dat wij met het fabrikaat Helios op het gebied van gelijkstroomventilatie koploper zijn in de markt. Ontdek wat uw voordeel kan zijn!

Deze ventilatoren zijn tevens leverbaar in een explosie-vrije uitvoering (ATEX).

 

Auerhaan heeft een breed programma van verschillende fabrikanten, als het gaat om buis- en kanaalventilatoren. Gedeeltelijk worden de producten in eigen huis geassembleerd en gedeeltelijk zijn dit complete producten van gerenommeerde Europese fabrikanten. Wij noemen u onder andere Helios.

Veel producten zijn verkrijgbaar met standaard ventilatoren alsook met de energiezuinige gelijkstroomventilatoren. Wij durven te zeggen, dat wij met het fabrikaat Helios op het gebied van gelijkstroomventilatie koploper zijn in de markt. Ontdek wat uw voordeel kan zijn!

 

De direct gedreven centrifugaal ventilatoren van de fabrikant Lemmens zijn verkrijgbaar in standaarduitvoering (AC), alsook in gelijkstroomuitvoering (TAC – Total Airflow Control).

De AC-serie direct gedreven centrifugaal ventilatoren voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De ontwikkeling van deze serie is reeds meer dan 25 jaar geleden gestart en sindsdien geoptimaliseerd.

TAC betekent Total Airflow Control. Met de ventilatoren voorzien van TAC-technologie kunnen samen met uw klanten speciale “op maat” gemaakte toepassingen ontwikkeld worden.

GT centrifugaal ventilatoren - FläktWoodsDe direct en indirect gedreven centrifugaal ventilatoren van de fabrikant FläktWoods zijn het resultaat van een langdurige productontwikkeling. Door zorgvuldige optimalisering is deze nieuwe generatie ventilatoren tot stand gekomen. Toepassing van de FläktWoods centrifugaal ventilatoren met een lange levensduur zorgt ervoor dat uw investerings- en onderhoudskosten laag blijven.

De centrifugaal ventilatoren van FläktWoods hebben een luchtcapaciteit tot 95.000 m³/h en een druk tot 3.000 Pa.

Helios ELS 'ultraSilence' ventilatorDichte ommuringen en belastende invloeden van buitenaf zorgen er voor dat een mechanische ventilatie tegenwoordig noodzakelijk is. Traditionele ventilatie van woning of werkplek door het raam te openen is tegenwoordig geen oplossing meer. Helios biedt een breed scala aan kleine ventilatoren voor het be- en ontluchten van woning- en kleinere industriële ruimtes. De apparaten overtuigen door innovatieve ontwerpen en voldoen aan de hoogste eisen.

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: