Warmteterugwinning

Hoog rendement WTW-units - warmteterugwinning Klimaat beheerst ons leven. We beseffen hoe langer hoe meer dat we het klimaat niet beheersen, maar wel beïnvloeden. Zorgvuldig omgaan met onze aarde betekent ook zuinig omspringen met energie. Met de warmteterugwinunits (WTW) van Auerhaan draagt u uw steentje bij.

 

Warmteterugwinning met optimaal rendement!

Onze units worden onder meer toegepast in:

  • utiliteitsbouw (kantoren, winkels, bedrijfsruimten etc.)
  • scholen
  • luxe woningbouw
  • Lemmens - TAC - HR90% - CO2-OKEgestapelde woningbouw
  • industrie


En zo geeft Auerhaan lucht aan Nederland!

 

HRclassroom - warmteterugwinunitWarmteterugwinunit speciaal ontwikkeld voor toepassing in klaslokalen.

De HRclassroom unit is een hoog rendement warmteterugwinunit speciaal ontworpen voor toepassing in nieuwbouwprojecten alsook in bestaande scholen (renovatieprojecten). Deze gedecentraliseerde oplossing kan zeer eenvoudig tegen de muur en onder het plafond gemonteerd worden.

HRmural WTW-units - warmteterugwinningWarmteterugwinunits in horizontale - alsook verticale uitvoering, voor plaatsing op de vloer, opgehangen onder of boven het plafond of aan de muur.

De HRmural-serie is een gamma mechanisch gecontroleerde ventilatieunits met warmteterugwinning met hoog rendement (tot 96%). Elke unit bestaat uit een aluminium tegenstroomplatenwisselaar, een condensbak in gegalvaniseerd staal, klasse G4 filters (F7 filters optioneel), een 70% bypass en centrifugaalventilatoren met elektronische motor met hoog rendement van de TAC-serie, waarvan zij alle voordelen benut. Ze is ontwikkeld voor toepassing tot 1.200 m3/h.

HRflat WTW-units - warmteterugwinningWarmteterugwinunit geschikt voor plafondmontage door de beperkte inbouwhoogte.

De HRflat-serie is een gamma mechanisch gecontroleerde ventilatieunits met warmteterugwinning met hoog rendement (tot 96%). Elke unit bestaat uit een aluminium tegenstroomplatenwisselaar, een RVS condensbak, klasse G4 filters (F7 filters optioneel), een 100% bypass en centrifugaalventilatoren met elektronische motor met hoog rendement van de TAC-serie, waarvan zij alle voordelen benut. Ze is ontwikkeld voor toepassing tot 2.000 m3/h.

HRglobal WTW-units - warmteterugwinningWarmteterugwinunits in horizontale - alsook verticale uitvoering en samenbouw op locatie mogelijk voor plaatsing in of door moeilijk toegankelijke ruimten.

De HRglobal is een range mechanisch gecontroleerde ventilatieunits met warmteterugwinning met hoog rendement (tot 96%). Elke unit bestaat uit een aluminium tegenstroomplatenwisselaar, een RVS-condensbak, F7-toevoerfilter(s), G4-retourfilter(s), een 100% bypass en centrifugaalventilatoren met elektronische motor met hoog rendement van de TAC-serie, waarvan zij alle voordelen benut. Ze is ontwikkeld voor toepassing tot 6.000 m3/h.

REC X WTW-units - warmteterugwinningWarmteterugwinunits in horizontale uitvoering met geïsoleerde dubbelwandige panelen en deuren met een dikte van 30 mm. Samenbouw op locatie is mogelijk voor plaatsing in moeilijk toegankelijke ruimten.

De REC X is een range mechanisch gecontroleerde ventilatieunits met warmteterugwinning d.m.v. een kruisstroomplatenwisselaar met een rendement van
50-70%. Elke unit bestaat uit een kruisstroomplatenwisselaar, een condensbak, G4-toevoerfilter(s), G4-retourfilter(s) en energiezuinige TAC-Motoren, waarvan zij alle voordelen benut. Ze is ontwikkeld voor toepassing tot 7.800 m3/h.

HRtotal WTW-units - warmteterugwinningWarmteterugwinunits in horizontale uitvoering met geïsoleerde dubbelwandige panelen en deuren met een dikte van 50 mm. Samenbouw op locatie is mogelijk voor plaatsing in moeilijk toegankelijke ruimten.

De HRtotal is een range mechanisch gecontroleerde ventilatieunits met warmteterugwinning d.m.v. een warmtewiel met een rendement van 75-85%. Elke unit bestaat uit een warmtewiel, een RVS-condensbak, F7-toevoerfilter(s), G4-retourfilter(s) en energiezuinige TAC-Motoren (tot 6.000 m3/h) of met de nog energievriendelijkere ECO-motoren (tot 15.000 m3/h), waarvan zij alle voordelen benut. Ze is ontwikkeld voor toepassing tot 15.000 m3/h.

Stille schoolventilatie met WTW-units - warmteterugwinningMet de speciaal voor scholen ontwikkelde ventilatiesystemen van Auerhaan Klimaattechniek maakt u een eind aan ongezonde klaslokalen. En dat is belangrijk. Onvoldoende ventilatie in klaslokalen zorgt namelijk voor zieke kinderen en leerkrachten, slechtere leerprestaties van scholieren en een lagere productiviteit van leraren.

Een probleem met een oplossing!

Swegon Gold warmteterugwinunitsDe Swegon-groep produceert energiezuinige luchtbehandelingsunits en warmteterugwinunits met de hoogst haalbare rendementen. Bekend van Swegon zijn ook de systeemoplossingen voor winkelcentra, kantoren, hotels en industriële projecten, waarbij alle componenten inclusief regelsystemen op elkaar zijn afgestemd en met elkaar communiceren.

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: